Uitgebreid assortiment
Op voorraad
Kwaliteit en veiligheid
Deskundig advies

Algemene informatie draagarmstelling-online


Op onze site geven wij u uitgebreid informatie over onze inhaak draagarmstellingen inclusief foto’s van details en opties. Voorbeelden van mogelijkheden in diverse branches en ook de voordelen van een arm die horizontaal verstelbaar is d.m.v. een haak met borging.

 

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid via onze webshop uw draagarmstelling(en) eenvoudig uit voorraad te bestellen. Levertijd is gemiddeld 3 tot 5 werkdagen.

 

Voor speciale stellingen kunt u een aanvraag op maat sturen maar ook voor een totale magazijninrichting kunt u ons benaderen.

 


Draagarmstellingen voor langgoed maar ook voor flexibele opslag

 

Het kenmerkende van armstellingen zijn de draagarmen waarop langere of onhandelbare goederen kunnen worden opgeslagen met een heftruck, zijlader of kraan. Het voordeel is dat producten met een grote variatie aan lengtes kunnen worden opgeslagen zonder belemmeringen van staanders, zoals bij palletstellingen. Een draagarmstelling ook wel langgoedstelling genoemd is bij ons in alle mogelijke uitvoeringen leverbaar zowel voor lichte materialen zoals aluminium en kunststof tot zware goederen zoals hout en staal. Ook de diepte van een draagarmstelling is natuurlijk verschillend zoals korte amen voor profielen en buizen en lange armen voor plaatmateriaal of ander volumineuze goederen.

 

 

Kwaliteit en veiligheid

 

Beschadigingen aan magazijnstellingen en uw product zijn onwenselijk.

Onze stellingen zijn zeer veilig door de warmgewalste profielen en het inhaaksysteem en hebben minder schade door de beweegbare arm, armafronding en de bandenbescherming. De onderdelen van de armstellingen zijn makkelijk te vervangen of aan te passen bij wijziging opstelling. Meer informatie over onze inhaking met borging in onze technische omschrijving.

 

 

Toepassing in elke branche

 

Voor elke materiaal en afmeting hebben wij een opslagsysteem. Een draagarmstelling voor opslag van hout, staal, aluminium, RVS, kunststof, beton, graniet en vele andere bouwmaterialen. Opslag van profielen, buismateriaal, cassettes, rekken, containers, pallets, kisten, rollen maar ook van groot materieel en opslag van auto,s en boten. Met onze extra opties is de draagarmstelling eenvoudig aan te passen tot bij voorbeeld een palletstelling, platenstelling, grootvakstelling en zelfs tot opslagvloeren. Zie ook onze toepassingen draagarmstellingen buiten met dak.