Uitgebreid assortiment
Op voorraad
Kwaliteit en veiligheid
Deskundig advies

Draagarmstelling voor buiten (met dak)

Draagarmstellingen met afdak vrijstaand en overlappend.


Opslag buiten in een draagarmstelling met afdak tegen de regen maar ook tegen de zon. De dakarmen zijn stijgend of dalend leverbaar tot een standaard lengte van 4.000 mm maar tegen meerprijs ook langer. Het dak is uitsluitend gekoppeld aan de draagarmstaanders en verder vrijdragend. De gordingen van hout zijn eenvoudig te monteren aan de gordinghouders die standaard aan de dakarmen zijn gelast. De draagarmstelling is leverbaar met alleen dakarmen maar ook compleet met hout, beplating, zetwerk en goot en indien gewenst met montage.

 

Opstelling langs uw bedrijfspand of als terreinafscheiding maar ook elders op uw terrein in dubbelzijdige uitvoering en eventueel overlappend naast elkaar.

 

Draagarmstellingen buiten met dak worden berekend met windlast en ook met sneeuwbelasting. Ook extra opties zoals achterwand en kopwanden dienen statisch te worden berekend volgens de geldende normen. Uw gemeente kan hier altijd om vragen ook als u alleen maar een melding hoeft te doen. Een statische berekening (meerprijs) kan uitsluitend voor u worden gemaakt als de juiste profielen en verankering is toegepast. Berekeningen volgens die nieuwe Eurocode is voor iedereen gelijk en geeft zowel voor u als voor de betreffende instanties voldoende zekerheid.