Uitgebreid assortiment
Op voorraad
Kwaliteit en veiligheid
Deskundig advies

Draagarmstellingen op maatDraagarmstellingen op maat voor binnen of buiten met dak.

Voor opslag van o.a. plaatmateriaal, staalplaten, auto's en andere volumineuze of onhandelbare goederen.


Groot materiaal:

Zware draagarmstellingen met lange draagarmen zijn de oplossing voor producten met grote afmetingen in elke branche. Opslag van sloopauto’s, sloepen en andere kleine boten, groot materieel, tuinartikelen, Romneyloodsen, bouwketen enz. is geen probleem. Door gebruik te maken van de extra opties zoals bruggen, roosters of vloerplaten kunt u in een draagarm-stelling eenvoudig opslagvloeren maken waarop opslag van alle onhandelbare goederen mogelijk is.

 

Afmetingen en staanderafstand zijn geheel op uw product af te stemmen zodat op de juiste punten uw product wordt gedragen. Er zijn als bijvoorbeeld ook speciale aanpassingen mogelijk voor rollen, productiemallen, tuinartikelen zoals tuinschermen en tuinhout enz. maar ook speciaal voor de scheepsbouw zijn stellingen met armen 3 meter door ons geleverd.


Plaatmateriaal:

Plaatmateriaal kunt u in een draagarmstelling rechtstreeks op de draagarmen plaatsen waardoor u meer ruimte heeft voor een extra niveau of zelfs meer niveaus bij kleinere pakketten. Eventuele klossen die aan het pakket gebundeld zijn komen bij een juiste opstelling naast de armen en kunnen indien gewenst eenvoudig worden verwijderd. U heeft meer ruimte voor uw leppels van de heftruck waardoor de kans op schade minder is. Mocht u onverwacht de draagarm aanstoten of uw pakket iets te hoog optillen dan geven de draagarmen door het inhaaksysteem mee om zo schade aan uw armenstelling of materiaal te voorkomen.


Draagarmstellingen hebben een vrije indeling waardoor verschillende maatvoering eenvoudig naast elkaar passen zonder ruimteverlies zoals bij een palletstelling met tussenstaanders.

 

Niet alleen in de lengte maar ook in de diepte is veel mogelijk waardoor u alle soorten platen zoals kunststofplaten, meubelplaten, gipsplaten, granietplaten, aluminiumplaten, RVS platen, staalplaten eenvoudig kunt opslaan. Naast pakketten plaatmateriaal kunnen dit ook boxen, cassettes en andere volumineuze producten zijn. Onze draagarmstellingen zijn in elke gewenste diepte te leveren van draagarmlengte 400 mm 2500 mm of zelfs nog langer. De staanderafstand is voor elk product eenvoudig aan te passen.


Stellingen met afdak vrijstaand of overlappend en extra opties als achterwanden en kopwanden.

Opstelling langs uw bedrijfspand of als terreinafscheiding maar ook elders op uw terrein in dubbelzijdige uitvoering en eventueel overlappend naast elkaar.

Wij adviseren u graag over de inrichting van uw buitenterrein met draagarm- en/of palletstellingen. Met extra opties als dakbeplating met evt. goot (aluminium gewalste goot uit één stuk), achterwanden en/of kopwanden.Draagarmstellingen uitgevoerd met bruggen voor opslag van pallets of roosters voor vrije opslagmogelijkheden.

Meer informatie over draagarmstellingen met optie roosters en/of bruggen kunt u hier vinden.

Of vraag hier direct een offerte aan voor een draagarmstelling op maat (optie rooster en/of bruggen kunt u vermelden bij de opmerkingen).Levertijd voor draagarmstellingen op maat is gemiddeld 8 tot 12 weken.

Vraag direct een offerte op maat aan